• Nema proizvoda u košarici.
  • Nema proizvoda u košarici.
  • Nema proizvoda u košarici.

Vinarija

Naša vinarija nalazi se u Rezovačkim vinogradima, u malom naselju Rezovac pokraj Virovitice. Projektirana je prema najsuvremenijim standardima i opremljena najboljom enološkom tehnologijom.

U posebnom dijelu podruma nalaze se velike i male drvene bačve izrađene od hrasta, divlje trešnje i kestena. Ovdje nastaje čarolija proizvodnje crnih i bijelih vina, po posebnoj recepturi i u limitiranim serijama. Koristili smo usluge naših hrvatskih bačvara i najkvalitetnije hrvatsko drvo. Osim drvenih bačvi, ovaj prostor opremljen je i ručno rađenim amforama velikog kapaciteta koje potječu iz Gruzije (Qvervi) u kojima, među rijetkima u Hrvatskoj, radimo vrhunska crna vina specifičnih aroma, okusa i mirisa.

Moderan pristup proizvodnji ogleda se u ostalom dijelu podruma – prije svega u korištenju opreme izrađene od suvremenih materijala koji se koriste u vinarstvu (inox posude velikog i malog kapaciteta), ali i potpunom kontrolom temperature i prisustva zraka: od tretmana obrade grožđa do otvaranja boce. Takva tehnologija, uz poštivanje prirode i grožđa, daje našim vinima specifičan karakter koji predstavlja odraz najboljeg što slavonska zemlja može pružiti.

Sve što radimo, radimo samo s jednim ciljem – da se kvaliteta iz bobica pretoči u boce, a da se u bocama, na suvremen način, njeguje i očuva autentičnost i prepoznatljivost vina slavonskog vinogorja.

Vinarija
Vinarija
Vinarija
Vinarija